Варто замислитись

Небеса − це не просто розрада, це відновлення, здійснення наших найпотаємніших сподівань і бажань

Ми прагнемо повернення до Раю − досконалого світу, без тління гріха, де Бог ходить з нами й розмовляє з нами в прохолоді дня. Оскільки ми люди, ми прагнемо чогось відчутного і фізичного, того, що не зникне. І це саме те, що Бог обіцяє нам – дім, який не зруйнується, царство, яке не зів’яне, місто з непохитними підвалинами, нетлінну спадщину.

Бог підбадьорив мене спогадами про наші з Ненсі розмови про прийдешній світ. У Ненсі був так званий «список бажань на Новій Землі», який включав її мрію проводити багато часу біля води, граючись з собаками, дельфінами та іншими істотами, насолоджуючись присутністю Ісуса безпосередньо, віч-на-віч, а також у Його творіннях. Хоча, звичайно, це не стирає біль горя і втрати, але вічна зосередженість, якою ми насолоджувалися разом, справила на мене сильне враження.

Коли я розмовляю з людьми, які також втратили близьку людину, мене вражає те, як часто обітниця Нової Землі відсутня в їхніх думках. Вони розглядають Небеса лише як розраду і відсутність болю, страждань і гріха. Так, ніби їхні найкращі дні, проведені з близькими у фізичному світі, залишилися позаду.

Ми ж прагнемо не тільки розради, але й відновлення та здійснення наших найпотаємніших бажань! Як писав Чарльз Сперджен: «Прийти до Тебе − це повернутися додому з вигнання, прийти на сушу з бурі, що вирує, прийти відпочити після довгої праці, прийти до мети моїх прагнень і вершини моїх бажань».

Для мене так багато значить не просто теперішнє Небо, а обітниця воскресіння і Нової Землі. Обіцянка безпрецедентного, глобального, переповненого добром, а не просто відсутності поганого.

Відповідно до Послання до Римлян 8 та інших уривків, первісний Божий план для праведних чоловіків і жінок, які будуть правити землею для Його слави, не був зірваний сатаною в саду, але був викуплений Ісусом на хресті. Це те чудове майбутнє, якого ми повинні з нетерпінням чекати: вічне життя як втілені люди на відкупленій землі і зустріч віч-на-віч з нашим Спасителем. Я уявляю, як ми з Ненсі впадемо на коліна, щоб поклонитися Йому в Його дивовижній святості, а також гулятимемо і розмовлятимемо з Ним, як це роблять лише найкращі друзі.

Схожі статті

Моє серце переповнюється, коли я думаю про Нансі й про те, як ми так довго чекали майбутнього Неба на Новій Землі. Уявіть собі життя з воскреслим Ісусом і Його воскреслим народом на воскрешеній землі! Уявіть, як ви будете поклонятися, їсти, пити, служити, грати, сміятися і розмовляти! Наші з Ненсі найкращі дні дійсно ще попереду. Це не бажане мислення. Це обітниця Ісуса, куплена Його смертю і воскресінням.

Я присвятив свою нещодавно випущену книгу «Обіцянка нової землі» Ненсі: «Моїй коханій нареченій, яка зараз з Ісусом. Який привілей, моя кохана, прожити це життя з тобою. Я з нетерпінням чекаю чудес і слави, які ми будемо переживати разом у прийдешньому світі, де радість буде повітрям, яким ми дихаємо».

Читайте також:

Ісус є первинним, всі інші − вторинні. Але коли ви насолоджуєтеся Ним як первинним, то це відкриває двері для того, щоб більш повно насолоджуватися всім тим, що є вторинним. Я не можу дочекатися, коли знову побачу Ненсі, і вона покаже мені теперішні Небеса, а після воскресіння, коли ми переселимося на Нову Землю, ми зможемо пережити це вперше разом, в присутності Ісуса. Як це буде славно!

Автор: Ренді Алкорн

Джерело: epm.org

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Редакція

Слово про Слово – інформаційний християнський ресурс. Публікуємо щоденні новини, коментарі, аналітику, що висвітлюють релігійну тематику в Україні та світі. Публікуємо статті різних жанрів, авторські блоги, оповідання, поезію, притчі.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button
Дорогий читачу, дякуємо, що ви з нами

Запрошуємо стати частиною спільного майбутнього та приєднатися до друзів “Слово про Слово” – тих, кому не байдуже, чим наповнюється український інформаційний простір. Тих, хто дивиться на світ з християнської позиції. Підтримати проєкт

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!