Про відомих

Для співака Андреа Бочеллі віра в Ісуса є найважливішою річчю, і це неймовірно надихає

Для всесвітньо відомого співака Андреа Бочеллі віра є невід’ємною частиною його життя. І почути, як один із найдивовижніших вокалістів, які коли-небудь жили, використовує свою платформу, щоб вказати на Господа, справді надихає!

Джерело: godupdates.com

Андреа Бочеллі та його дружина Вероніка розповідають про Фонд Андреа Бочеллі, який вони розширили протягом останніх 10 років. Андреа розповідає, як ніхто не міг уявити, що він зможе ділитися своєю музикою у всьому світі. Він народився з вродженою глаукомою і повністю осліп у дванадцять років.

Андреа Бочеллі розповідає про свою любов до співу з дитинства. Він почав співати в церкві, на днях народження і скрізь. Андреа вивчав право, але змінив кар’єру на музику. Він ділиться, що його навчання було корисним. Він розповідає веселу історію про свого батька:

«Коли люди кажуть тобі, що ти гарно співаєш, вони нічого тобі не кажуть. У день, коли вони заплатять за квиток, щоб прийти і почути тебе, тоді ти можеш сказати, що ти співак».

Для Андреа Бочеллі віра на першому місці

Попри всі успіхи Андреа Бочеллі, віра є найважливішою частиною його життя. Він ділиться, що це причина для життя, тому що вічне життя − це більше життя, яке ми маємо, і це лише його маленький шматочок.

Андреа Бочеллі каже, що його віра полягає в простих міркуваннях. Він не вірить у годинник без годинникаря. Він вірить у Творця. Андреа заохочує нас віддати своє життя в руки Бога.

«Хто віддає своє життя в руки Того, Хто його створив, хто Його хоче, хто бажає і любить Його, той віддає своє життя у добрі руки», − сказав Андреа.

Андреа зрозумів, що йому потрібно щось зробити для світу, коли дружина розбудила його в сльозах через землетрус на Гаїті. Вероніка розповідає про 10-річний ювілей фонду і про те, що вони тільки починають, але пишаються тим, що вже зробили.

Вона ділиться радістю допомоги та знанням Бога. Фонд зосереджується в основному на Гаїті та в Італії. В кінці відео ми чуємо кліп, на якому Андреа співає «Amazing Grace».

Читайте також:

«Нову заповідь даю вам: любіть один одного. Як Я вас полюбив, так і ви повинні любити один одного. По цьому всі пізнають, що ви Мої учні, якщо будете любити один одного».

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник та головний редактор "Слово про Слово", видання з християнським корінням. Служить пастором. Його особисте життя відзначається відданістю родині: він є люблячим чоловіком і батьком трьох дочок, що додає йому натхнення у професійній сфері.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button