СвітХристиянські новини

Біблійний науковець говорить, що COVID-19 є "Серйозним передвісником" кінця світу

Біблійний вчений каже, що пандемія коронавірусу є “дуже серйозним передвісником” кінця світу. Марк Хічкок, який написав понад 30 книг про біблійні пророцтва останніх часів, каже, що Писання розповідає про епідемії в кінці світу, повідомляє The Christian Post.
Він вказав на Луки 2:11Об’явлення 6: 8 та пророцтво про чотирьох вершників Апокаліпсису.
“Насправді, Писання говорить нам, що ці епідемії вб’ють 25% людей у ​​світі. Це буквально набуде біблійних розмірів “, – сказав він.
Хічкок сказав The Christian Post, що він не вірить, що COVID-19 є однією з них, про яку йдеться в Біблії, але це “попередній перегляд того, що відбувається”.

  • Читайте також

    Енн Грем Лотц: Коронавірус – це знак кінця часів?
    Коронавірус, також відомий як COVID-19, викликав такий страх по всій країні, якого я не бачила у своєму житті. На момент написання цієї статті футбольні ігри скасовані, театри закриті, школи закриті,…

     

“Це заклик прокинутися, щоб люди прийшли до Христа у світлі того, що буде в майбутньому, а це буде набагато гірше”, – сказав він. «Це дуже серйозне попередження того, що має бути.
«Я думаю, що це виявляє слабкості глобалізму сьогодні. Одна людина в Китаї інфікувалася восени, і зараз це в 190 країнах. Це також картина того, наскільки малий наш світ сьогодні, і як все налаштовано для світового правителя, Антихриста, який прийде. Я бачу дуже багато передбачень і попередніх передвісників у коронавірусі, але я не вважаю це виконанням конкретного пророцтва».

Він також підкреслив, що немає можливості знати, коли Ісус повернеться.
“Але я думаю, що це повинно створити в нас відчуття терміновості бути в правильних відносинах з Богом і розповідати іншим добру новину, щоб вони теж могли бути з Богом.
Він додав, що люди повинні довіряти Богові в ці “невизначені” часи.
“Люди кажуть:” Зараз все настільки невизначено “. Ну, ідея визначеності та контролю, яка, на нашу думку, є насправді ілюзією», – сказав він.
«Нам потрібно шукати небесного та здобувати таку перспективу, коли щось таке відбувається тут, на Землі. Христос коли-небудь повернеться, і Він зробить цей світ новим “, 0 сказав він.

Джерело: christianheadlines.com

[sc name=”futerblock” ]
Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Схожі статті

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник і редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Одружений, разом з дружиною Оленою виховує 3 дітей. Член Асоціації журналістів, видавців і мовників, "Новомедіа".

Схожі статті

Одне повідомлення

  1. “Христос коли-небудь повернеться, і Він зробить цей світ новим“.
    Як видається, дуже правильний і тверезий та вповні раціональний і правдоподібний погляд і прогноз на все те, що наразі відбувається у цьому нашому нинішньому – здебільшого, грішному й безбожному й, дуже схоже, вже передапокаліптичному світі.
    “Амінь. Так, гряди, Господи Ісусе!” (Одкр.22:20).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button
Дорогий читачу, дякуємо, що ви з нами

Запрошуємо стати частиною спільного майбутнього та приєднатися до друзів “Слово про Слово” – тих, кому не байдуже, чим наповнюється український інформаційний простір. Тих, хто дивиться на світ з християнської позиції. Підтримати проєкт

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!