Home»Блог Ренді Маршалла»Так… Але якщо Бог добрий, то чому…

Так… Але якщо Бог добрий, то чому…

6
Поширень
Pinterest WhatsApp

Закінчіть це речення: Якщо Бог добрий, то чому   __________? Чому він дозволив моїй мамі так довго страждати на рак? Чому він не зупиняє терористів? Чому він не знищив гвалтівника?

У вихідні я мав довгі розмови з другом, який мав довгий список “чому відбувається”. Чому у мого сина пошкоджено мозок? Чому у Старому Завіті Бог знищує тисячі, включаючи дітей? Чому апостол Павло, здається, недолюблює жінок? Схоже на розмови, які ви мали з людьми?

Ось у чому справа: він – має добре серце, любить Ісуса і 30 років викладав у недільній школі у баптистській церкві неподалік Х’юстона. Правда у тому, що у всіх нас виникають подібні неприємні запитання та сумніви.

Вони не завжди головні. Іноді це повільне розчарування, відкладена надія або повторне розчарування в голові. Це просто не має жодного сенсу.

Занадто багато для розуміння. Занадто очевидно, щоб заперечувати. Так, але. Мовчання Бога оглушує.

Біль знімає будь-які маски. Бувають випадки, коли жодні роздуми над Святим Письмом, чи проникливе консультування не допомагає. Біль не проходить.

Отже, оскільки я вважаю, що деякі з наших нескінченних запитань виходять за рамки людської допомоги, нам може знадобитися переглянути свою релігійність. Чесна розмова з Ісусом. Ніхто більше цього не зробить.

Чому тільки Він? Тому що нам потрібно Його простити. Адже ми вважаємо, що Ісус зробив це нам.

Пробачити Богу? Так.

Будь то втрата когось, кого ти любиш, дитину з порушеннями в мозку, гірке розлучення чи дорогу душу – ми злі на Ісуса. Ніяке ігнорування цього чи праведне життя не змусить його піти.

І тому я не спалений на вогні, я не кажу, що Він потребує нашого прощення. Це потрібно нам. Ми повинні звільнитися від образи/обурення проти Нього. Це називається помилуванням … для нас. Біблія називає це прощенням. Навіть з Богом.

Найскладніша частина? Стає зрозуміліше. Забудьте про чому? Здебільшого це марна трата часу. Ми думаємо, що якщо Він хороший, Він повинен був би щось зробити з цим … і не зробив. І ми позначенні… і заблоковані.

В цій агонії є надія на відновлення: знову близькість, відчуття Його любові, рух якомога далі оціпеніння.

Зрештою, вся річ у тому щоб бути вразливим… як би богохульним це не здавалося пробачити Богу. Якщо ви не ангел чи фарисей, ви відчуєте глибоке розчарування в цьому житті.

У нашому пустельному досвіді послухайте шепіт Ісуса: «Ти повинен пробачити Мені». Це єдиний спосіб відчинити двері в’язниці. Питання залишаться; Він з’явиться.

“Так … Але” … стає “Так … ти тут”

Приєднатися до нас у Facebook  Twiter   Instagram

Підтримайте розвиток сайту "Слово про Слово"

Slovoproslovo.info – Газета “Слово про Слово є неприбутковим проєктом і працює коштом пожертв.

 Ми прагнемо забезпечити якісну незалежну християнську журналістику, якій ви можете довіряти. Але на те, що ми робимо, потрібно багато важкої праці, часу та грошей.

 Просимо вас фінансово підтримати розвиток та діяльність цього інформаційного християнського ресурсу.

Новий сервіс онлайн-переказів на картки ПриватБанку з платіжної картки VISA будь-якого банку світу. Тепер можна миттєво перерахувати гроші з картки закордонного банку на картку ПриватБанку через веб- або мобільну версію Приват24. При цьому для надіслання переказів не обов’язково бути клієнтом ПриватБанку або реєструватися в Приват24.

Пожертву із-за кордону можна надсилати на картковий рахунок:

5168 7427 1505 4262 (JAKOBCHUK ANATOLIJ)

IBAN: UA343052990000026204691061008

Завантажити реквізити

Попередня Стаття

Знижено ціну на газ для церков та населення. Чи потрібно переоформляти?

Наступна Стаття

{:uk}На Філіппінах заморозили рахунки християнської організації і звинуватили у тероризмі{:}{:ru}На Филиппинах заморозили счета христианской организации и обвинили в поддержке терроризма{:}

Без коментарів

Залиште коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *