Блог Себастьяна Тегзи

Про життя до і після смерті

В юності мене надзвичайно гостро турбувало питання життя після смерті. Де я буду, коли помру? Дуже боявся потрапити до пекла.

Зараз це питання мене не турбує особливо сильно. Куди більше я стурбований питанням життя до смерті. Як я живу, мудро чи нерозумно? І дуже боюсь не так потрапити до пекла, як того, щоб моє життя сьогодні не перетворилося на пекло.

Часто Євангеліє зводять до питання: Що тебе чекає після смерті? І це хороше й правильне питання. Але Євангеліє містить також не менш важливе, якщо не важливіше, інше питання: Чи є в тебе життя до смерті? Бо саме від правильної відповіді на це питання залежить врешті-решт відповідь на перше.

Читайте також:

Тому що вічне життя − це життя з Богом і воно не загробне і не потойбічне, воно починається тут і сьогодні. І благодать − це не просто квиток на небо, а можливість і здатність реально жити небом сьогодні.

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Себастьян Тегза

Народився 1981-го року на Закарпатті. Одружений. Батько трьох дітей. Бакалавр соціології та богослів'я. В минулому священнослужитель Греко-Католицької Церкви. Сьогодні член Євангельської Церкви Святої Трійці в м. Хуст. Початкуючий письменник.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button