Новини культуриХристиянські новини

Джонатан Роумі, який зіграв Ісуса в серіалі «Вибрані» (The Chosen) розповів про свою роль

Інтерв’ю з Джонатаном Роумі, що зіграв роль Христа в серіалі «Вибрані» (The Chosen), опублікував Джон Генрі, головний редактор LifeSite.com.
«Це був видатний досвід в моєму житті – вшанувати Бога тим, щоб зіграти Господа нашого і Спасителя», – каже актор.
«У передвеликодні дні справжнім відкриттям для християнського світу став вихід першого сезону The Chosen – серіалу про життя Христа і Його учнів, який практично відразу придбав вірусну популярність.

“Вибрані” – це дійсно Божа робота. Я був так вражений цим, коли вперше побачив його, що залпом подивився його за дві ночі! А потім у мене з’явилася можливість зустрітися з актором, який грав Ісуса, – Джонатаном Роумі, побожним католиком, – на моєму подкасті сьогодні, – розповів Джон Генрі. – Я хотів поставити Джонатану чимало запитань щодо тому, як проходили зйомки, але спочатку я хотів би дізнатися, як він готувався до такої ролі духовно».
«Це був видатний досвід мого життя – вшанувати Бога тим, щоб зіграти Господа нашого і Спасителя, – відповів Джонатан Роумі. – Я практикуючий католик … Христос завжди був важливою частиною мого життя, але в останні кілька років ці відносини особливо зміцнилися ».
Розповідаючи про підготовку до ролі, Джонатан зазначив, що одним з елементів натхнення для зйомки в “Вибраних” була сцена з фільму Мела Гібсона “Пристрасті Христові”, де Христос і Його мати грали водою.
«Це один з небагатьох світлих моментів, які ви бачите в цьому фільмі, а також один з яскравих образів, що показують Христа як людину», – зазначив Роумі.
Згадуючи про те, як Господь готував його до цієї ролі, актор розповів, що в юності кожен Великдень дивився міні-серіал Франко Дзеффіреллі про Ісуса з Назарета. А потім робив собі хрест з дерева і уявляв, що його розпинають. Також він брав участь в постановках сцен розп’яття в своїй церкві.
Всі ці фрагменти життя істотно вплинули на бажання і готовність грати роль Спасителя, пояснив актор. «Святе причастя дає мені відчуття ясності і зосередженості, – розповів Джонатан. – саме тому під час зйомок я приходжу на месу і приймаю Євхаристію так часто, як тільки можу.
Через те, що за останні 6-7 років я грав Христа в безлічі проектів, мені стало зрозуміло, що Бог дуже специфічно мене використовує, щоб наблизити людей до Свого Сина. Я завжди відчував, що Він дав мені художні дари, щоб прославити Його. Бог хоче, щоб Його історія була розказана, і Він хоче, щоб вона була розказана зараз. І Він дав нам можливість зробити це добре».

Джерело: У Світлі 

[sc name=”futerblock” ]
Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник і редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Одружений, разом з дружиною Оленою виховує 3 дітей. Член Асоціації журналістів, видавців і мовників, "Новомедіа".

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Back to top button