Новини культуриХристиянські новини

Актор, який грає Ісуса у серіалі "Вибрані", каже що його віра дуже зміцнилася

Режисери, які створили новий біблійний серіал «Вибрані», висловили сподівання, що це допоможе зміцнити віру глядачів. Це вже сталося з одним із головних акторів.
Джонатан Роумі, який грає Ісуса у всіх восьми серіях, розповів Крістіану Хедлайнусу, що його віра зросла з того часу, як він почав працювати над проектом.
“Це дуже глибоко поглибило мою віру”, – сказав Роумі. «І я думаю, що це тому, що я стільки часу проводив з персонажем у молитві та з Христом. Це дуже сильно вплинуло на мене».

  • Читайте також

    Джонатан Роумі, який зіграв Ісуса в серіалі «Вибрані» (The Chosen) розповів про свою роль
    Інтерв’ю з Джонатаном Роумі, що зіграв роль Христа в серіалі «Вибрані» (The Chosen), опублікував Джон Генрі, головний редактор LifeSite.com. «Це був видатний досвід в моєму житті – вшанувати Бога…

     

  • Телесеріал про Христа “Вибрані” дебютував у всьому світі

Серіал, який можна переглянути у додатку The Chosen, розпочався у 2019 році після найбільшої в історії медіа-кампанії краудфандингу, зібравши понад 10 мільйонів доларів для 16 000 осіб.
Режисер і письменник Даллас Дженкінс вибрав Роумі для ролі, оскільки вони добре співпрацювали над проектом 2014 року “Два злодії”. Роумі також зіграв Ісуса в тому короткометражному фільмі.
“Те, як [Дженкінс] пише сценарії та по-новому наближається до [біблійного] персонажа, дає решті нам трохи більше ліцензії, щоб привернути до цього власне людство таким чином, якого не бачили раніше”, – сказав Роумі.
Роумі визнав різницю в тому, щоб грати у стандартного персонажа та грати того, хто є «Сином Божим, а також людиною». Він підготувався до своєї ролі у «Вибраних»провівши «багато досліджень», які включали читання Євангелій та інших історичних розповідей.
“Хоча я, головним чином, покладався на молитву, довіру і віру в Бога – використовувати цю роль як засіб для донесення Духа до людей”, – сказав Роумі. “Я просто намагаюся зійти з дороги”.
«Це так, ніби я не спостерігаю за собою – що справді приємно. Зазвичай цього не буває. Все, що я можу зробити, – це віддати Святому Духу торкатися людей через цей проект  на глибокому духовному рівні та справді запалити їхню власну віру та цікавість».

Джерело: christianheadlines.com

[sc name=”futerblock” ]
Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник і редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Одружений, разом з дружиною Оленою виховує 3 дітей. Член Асоціації журналістів, видавців і мовників, "Новомедіа".

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button