Інтерв'ю

Служіння газети «Слово про Слово» та шлях вірності Богу: Світле Радіо Еммануїл взяло інтерв’ю у засновника і головного редактора Анатолія Якобчука

12 травня 2021 року Світле Радіо Еммануїл в ефірі програми «Світлі гості» взяло інтервю у засновника і головного редактора Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово» Анатолія Якобчука. Шеф-редактор розповів про служіння видання та поділився, хто був для нього прикладом у житті та надихнув обрати шлях вірності Богу.

Джерело: YouTube-канал «Світле Радіо Еммануїл».

«Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово». Чи має стосунок цей відомий текст із Біблії до назви Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово»? Про це та ще про багато інших цікавих моментів ви дізнаєтеся з нашого інтерв’ю із засновником та шеф-редактором видання Анатолієм Якобчуком. Наш світлий гість докладно розповість про своє служіння, а також поділиться, хто був для нього прикладом у житті та надихнув вибрати шлях вірності Богові», – зазначило Радіо.

Служіння газети «Слово про Слово» та шлях вірності Богу: Світле Радіо Еммануїл взяло інтерв’ю у засновника і головного редактора Анатолія Якобчука

Декілька думок з інтервю

  • Наша головна мета – доносити інформацію про Бога нашому українському суспільству.
  • У 2012 році, в листопаді вийшов перший випуск «Слово про слово».
  • Вона [газета] орієнтована на не воцерковлених людей. На людей, які не знайомі з Писанням.
  • Тобто, це [служіння] більш такого благовісницького напрямку.
  • Я дивився на своїх батьків і саме їхнє життя, й особливо життя моєї бабусі, яка за рік до того, як я прийняв рішення присвятити своє життя Богу, захворіла на рак, і я бачив, яким чином вона сприймала цю всю ситуацію, яким чином вона переносила. …Я не чув жодного разу, щоб вона нарікала. Коли в неї запитували: «Як у вас справи?», вона завжди була радісна і щаслива.
  • Бабуся, яка померла від раку, вона… була банком фольклору. В неї до кожного слова було купа приказок. Ми записували ці всі речі. Вона багато читала. Я думаю, що любов до літератури, до слова, із цього боку дісталась до мене.
  • Кожен із нас є лідером десь на своєму місці й несе відповідальність за якусь сферу. Саме ця свобода дала нам поштовх до вибору. Тобто, наші батьки показали, як, а перед нами стояв вибір і ми розуміли, що він – найкращий.
  • Щоб був такий момент, щоб було розчарування в Бозі, – такого не було. Рішення, яке було прийняте ще в юності, було правильним, і я дякую Богові за те, що Він зі мною до цього часу.
  • Я постійно думаю, яким чином наше видання зробити не просто відомим, а впливовим інформаційним ресурсом, як і будь-який загальноукраїнський інформаційний ресурс.
  • Віра в Бога реальна тоді, коли важко, і тим більше реальна тоді, коли добре.

Читайте також:

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Євген Коновальчук

Новинний редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Студент Запорізької Біблійної Семінарії. Навчався в Запорізькому національному університеті на факультеті "Журналістика", спеціальність "Видавнича справа та редагування".

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Back to top button