ЕкономікаХристиянські новини

На Одещині відбулася зустріч Християнської Бізнес Асоціації, говорили про бізнес, медіа, освіту, політику

24 вересня на Одещині відбулася зустріч Християнської Бізнес Асоціації. В дружній атмосфері підприємці поділилися власним баченням розвитку християнського простору в різних напрямках: бізнес, медіа, освіта, політика.

Основна мета цієї зустрічі – це проведення конференції «Бізнес і Церква: точки дотику» в Білгороді-Дістровському.

Джерело: Christian Business Association

На зустріч прибули 12 членів Християнської Бізнес Асоціації. Також були присутні їхні сім’ї. Окрім цього, на зустріч прибули Анатолій Козачок, перший заступник єпископ УЦ ХВЄ; Ігор Агапов, пастор церкви «З нами Бог» міста Києва; Віктор Вознюк, керівник департаменту Освіти УЦ ХВЄ з дружиною Аллою.
Також запросили декілька бізнесменів, які не є членами асоціації, але зацікавлені діяльністю та мають бажання співпрацювати.

Зустрічі асоціації – це ділова розмова в неформальній атмосфері. Кожен із членів правління мав слово, аби поділитися своїм шляхом у встановленні як бізнесмена. Також підприємці розповіли, для чого вони об’єдналися в Асоціацію.

Християнська Бізнес Асоціація – міжденомінаційне об’єднання християн-підприємців та бізнесменів, що мають спільні цілі, мету, погляди та мотивацію розвитку різних регіонів України.

Члени Християнської бізнес Асоціації принципово ігнорують питання приналежності до певної церкви чи течії. Важливою є порядність ведення бізнесу та бажання служити Богові там, де кожен живе.

Проєкти Асоціації спрямовані на поширення та інтеграцію в суспільство християнських цінностей, підтримки освітніх програм, стартапів, допомогу нужденним.

Окрім того, члени асоціації надають молитовну, юридичну та консультаційну підтримку один одному.
Як зазначив Андрій Мартинов, голова правління СВА, Асоціація не збирає з бізнесменів грошей, але закликає робити добрі справи там, де кожен живе і там, де вони реально бачать потребу.

зустріч Християнської Бізнес Асоціації

Підприємці переконані, що процвітання бізнесу дає Бог, але для того, щоб вони могли служити своїми ресурсами.

«Богу треба служити тим даром який кожен отримав. І якщо твій дар управляти фінансами у сфері бізнесу, то цей дар, для служіння людям. Бо це потужна нива для християн», – каже Андрій Мартинов, голова правління Християнської Бізнес Асоціації.

Обговорили проєкти, які кожен впроваджує на місцях. Так, бізнесмени підтримують місіонерські служіння, приватні школи, дитсадки, музичну академію. Окрім того, на місцях підтримують впровадження уроків християнської етики, підтримку сімейних цінностей. Також організовують місіонерські поїздки за кордон.
Потрібно розуміти, що перед жодним з членів Асоціацій не ставлять конкретних задач: як-от ти будуєш школу, а ти даєш на церкву. Але в цій Асоціації кожен вже служить Богу у своїй церкві та хоче зробити ще більше.

Читайте також:

А загалом підприємці хочуть допомогти молодим стартапам на початку їхньої діяльності. Разом з тим, розповісти про правильне ставлення християн до грошей. Багатство – це талант від Бога і благословіння. Це – потужна сила в розширенні Царства Божого на землі. Але, разом з тим, велика спокуса. У бізнесменів є сила набувати багатства, але ця сила належить Богові!

 

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Оксана Коваленко

Висококваліфікований, креативний викладач, перекладач англійської мови та журналіст. Має вищу відповідну освіту (викладач англійської та німецької мов), ряд сертифікатів (українського та міжнародного зразків) і дипломів з підвищення кваліфікації викладача іноземних мов та копірайтера.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Back to top button