СвітХристиянські новини

Трамп закликає американців молитися, а Зеленський?

Президент Трамп у суботу попросив американців молитися про захист і зцілення до Бога під час пандемії коронавірусу, запозичивши слова з Святого Письма і проголосивши: “Бо для Бога нема неможливої речі”. Чому б Президенту України Володимиру Зеленському не зробити подібне?
«У наш час найбільшої потреби американці завжди зверталися до молитви, щоб допомогти провести нас через випробування та періоди невизначеності. Поки ми продовжуємо стикатися з унікальними викликами, пов’язаними з пандемією коронавірусу, мільйони американців не в змозі зібратися у своїх церквах, храмах, синагогах, мечетях та інших будинках культу », – йдеться у заяві.

“Але в цей час ми не повинні переставати просити Бога про додаткову мудрість, затишок та силу, і ми повинні особливо молитися за тих, хто зазнав шкоди або втратив близьких людей. Я прошу вас приєднатися до мене в день молитви за всіх людей, які постраждали від коронавірусної пандемії, і молитись, щоб Божа рука зцілення була покладена на людей нашої Нації.”
Трамп назвав неділю (15 березня) “Національним днем ​​молитви” і закликав американців молитися за “здоров’я та благополуччя своїх американців-колег і пам’ятати, що жодна проблема не надто велика для того, щоб Бог впорався”.
“Давайте будемо молитися, щоб усі постраждалі від вірусу відчували присутність захист і любов нашого Господа протягом цього часу”, – написав Трамп. “З Божою допомогою ми подолаємо цю загрозу”.
Трамп попросив американців молитися за тих, хто “на передовій, особливо видатних медичних працівників та службовців охорони здоров’я”.
“Як одна Нація під Богом, ми більші за ті труднощі, з якими ми стикаємося, і через молитву та дії співчуття та любові ми постанемо перед цим викликом і постанемо сильнішими та об’єднаними, ніж будь-коли раніше”, – написав Трамп. “Нехай Бог благословить кожного з вас, і нехай Бог благословить Сполучені Штати Америки”.
Пропонуємо президенту Зеленському призначити український національний день молитви, щоб разом з усім народом кликати до Бога про захист і допомогу у час кризи і епідемії.

Джерело: christianheadlines.com

[sc name=”futerblock” ]

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник та головний редактор "Слово про Слово", видання з християнським корінням. Служить пастором. Його особисте життя відзначається відданістю родині: він є люблячим чоловіком і батьком трьох дочок, що додає йому натхнення у професійній сфері.

Схожі статті

2 Коментарів

  1. “Пропонуємо президенту Зеленському призначити український національний день молитви, щоб разом з усім народом кликати до Бога про захист і допомогу у час кризи і епідемії.”
    Дуже розумна й слушна пропозиція!!!
    Але чи ПОЧУЮТЬ її на Банковій – в ПРЯМОМУ і ПЕРЕНОСНОМУ значенні цього слова?!
    І навіть якщо дійсно ПОЧУЮТЬ, то чи ПОГОДЯТЬСЯ публічно виступити з такою ініціативою і вчинять саме так?! Адже, як, зазвичай, полюбляють казати всі ці ліберальні прихильники сучасних “європейських цінностей”, Україна – (мовляв) “секулярна й світська” держава…
    Ось у чому вся “заковика”!

  2. Р. S. А поки що нинішій ґарант закликав “закрити” всі церкви і віруючим віднестися до цієї міри з “розумінням”…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button