Світ

«Коли з’являється Бог − все можливо»: молитовна пісня амстердамських християн для українців стала вірусною

Понад місяць після вторгнення Росії в Україну світ продовжує щодня спостерігати за жахами війни. І хоча багато людей переживають душевний біль, вони продовжують мобілізуватися та об’єднуватись на знак солідарності з країною.

Джерело: cbn

Нещодавно пісня з церкви в Амстердамі для України стала вірусною завдяки своєму сповненому надії посланню.

«Моя молитва нехай лине до Тебе, наче фіміам, і серце лине безупинно в чудовій Твій небесний храм, − йдеться у тексті пісні. − Боже, я молюсь за Україну, Боже, молю тебе за людей. Ти їх прости, Ти їх спаси…».

Пісня називається «Українська пісня метро», вона почалася на станції метро в Києві лише кілька тижнів тому, і її відлуння тепер долинають за межі України.

Прекрасне виконання цієї пісні, яке пролунало під час недільного богослужіння на вулицях Амстердама, проведеного церквою «Присутність» 6 березня, стало вірусним.

Як повідомляється на сторінці церкви у Facebook, вони проводять богослужіння на відкритому повітрі протягом останніх двох років.

«Ми бачимо, що коли починається поклоніння, люди зі сторони падають на коліна і починають сповідувати свої гріхи», − сказав старший пастор Вім Ходденбаг в інтерв’ю Revive.

«Те, що ми робимо, не оркестровано. Ми навіть не репетируємо, ми просто співаємо довкола піаніно. Я сподіваюся, що ми приймемо простоту! Але також ми приймаємо славу Божу і вірю в те, що коли Бог з’являється − все можливо, − додав він. − Я дуже сподіваюся, що ми освятимо себе як церкву, щоб Бог використав нас і щоб ми були доступні».

Церква «Присутність» розіслала українцям персональне запрошення переглянути їх потокове служіння на початку березня.

«Ми хочемо підбадьорити віруючих в Україні… ми хочемо закликати Ім’я Ісуса разом з вами у цей скрутний час», − йшлося у листі.

Цей заклик – нагадування про те, що Писання наказує бути наполегливими у молитві.

Читайте також:

«Ми шукаємо обличчя Божого у цей скрутний час. Ми молимося за ситуацію у світі та за людей, які постраждали від війни, − написала церква Присутність на YouTube. − Ми робимо це не з політичного погляду, ми шукаємо того, що вище, де Христос, що сидить праворуч від Бога».

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Маргарита Стралківська

Журналістка стрічки новин. Студентка 4-го курсу журналістики в Українському гуманітарному інституті.

Схожі статті

Одне повідомлення

  1. “Понад три місяці після вторгнення Росії в Україну світ продовжує щодня спостерігати за жахами війни.”
    Й це вторгнення, як усім добре відомо, розпочалося 24 лютого ц. р. А сьогодні – 15 квітня. Тобто з його початку пройшов вже 51 день, але ніяк не “понад три місяці”!!!
    Вочевидь, у молодої студентки вельми кепсько обстоять справи з елементарними календарними підрахунками…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button