Домашня » Без категорії » Чи може така віра спасти тебе?

Чи може така віра спасти тебе?

0
Поширень
Pinterest WhatsApp

Ти віриш, що людина спасається ТІЛЬКИ завдяки милості Божій. І добре робиш, адже так воно і є! Але чи можна сказати про тебе самого, що ти милостива людина? Чи «ти жорстокістю твоєю і нерозкаяністю серця збираєш гнів на себе в день гніву, коли об’явиться правдивий суд Бога, що віддасть кожному за його вчинками»? (Рим.2:5,6)

Ти віриш, що людина спасається ТІЛЬКИ завдяки вірі в Бога. І добре робиш, адже так воно і є! Але чи можна сказати про тебе самого, що ти великодушно даєш шанс на довіру тим, хто зраджував її сімдесят раз по сім? Чи ти, маючи достаток чеснот і бачивши брата свого в нестатку побожності, замикаєш перед ним своє серце? Але як тоді Божа любов може перебувати в тобі? (пор.1Йо.3:17)

Ти віриш, що людина НЕ МОЖЕ виправдатися своїми ділами перед Богом. І добре робиш, адже так воно і є! Але чи можна сказати про тебе самого, що ти є людиною, яка не є швидкою на суд, а шукає шляхів, щоб виправдати ближнього? Чи, «знайшовши того, хто винен тобі сто динаріїв, ти хапаєш його і душиш, кажучи: Віддай, що винен»? (Мт.18:28)

Ти віриш, що людина спасається ТІЛЬКИ через жертву Христа без жодних наших заслуг? І добре робиш, адже так воно і є! Але чи можна сказати про тебе самого, що ти щедра і безкорисна людина у відносинах з тими, хто оточує тебе? Чи можливо іншим потрібно заслужити твою ласку, щоб бути твоїм другом? Але «коли ти любиш тих, що тебе люблять, яка тобі заслуга? Таж бо й грішники люблять тих, що їх люблять. І коли чиниш добро тим, що тобі чинять, яка тобі заслуга? Та й грішники те саме чинять». (пор.Лук.6:32,33)

«Яка користь, мої брати, коли хтось каже, що має віру, але діл не має? Чи може його спасти [така] віра? (…) Хочеш знати, безглуздий чоловіче, що віра без діл не приносить плоду?» (Як.2:14-20)

Людина виправдується перед Богом ОДНОЮ ТІЛЬКИ ВІРОЮ, але Божа віра ніколи не буває одна! Виправдання вірою є початком нового творіння, коли кам’яне серце ласкою Божою змінюється на серце тілесне і живе!

Приєднатися до нас у Facebook  Twiter   Instagram

Підтримайте розвиток сайту "Слово про Слово"

Slovoproslovo.info – Газета “Слово про Слово є неприбутковим проєктом і працює коштом пожертв.

 Ми прагнемо забезпечити якісну незалежну християнську журналістику, якій ви можете довіряти. Але на те, що ми робимо, потрібно багато важкої праці, часу та грошей.

 Просимо вас фінансово підтримати розвиток та діяльність цього інформаційного християнського ресурсу.

Новий сервіс онлайн-переказів на картки ПриватБанку з платіжної картки VISA будь-якого банку світу. Тепер можна миттєво перерахувати гроші з картки закордонного банку на картку ПриватБанку через веб- або мобільну версію Приват24. При цьому для надіслання переказів не обов’язково бути клієнтом ПриватБанку або реєструватися в Приват24.

Пожертву із-за кордону можна надсилати на картковий рахунок:

5168 7427 1505 4262 (JAKOBCHUK ANATOLIJ)

Попередня Стаття

Зустріч Ради церков з Президентом – коментує Голова ВСЦ ЄХБ В. Антонюк

Наступна Стаття

У Києві стартував Глобальний Лідерський Саміт!

Без коментарів

Залиште коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *