Варто замислитись

Чедвік Боузман і християнство

Актор Чедвік Боузман помер минулого тижня у віці 43 років після 4-річної боротьби з раком товстої кишки. Багато хто знав його, як успішного актора, але також він був людиною віри.
Відомий як король Т’Чалла в культовому фільмі «Чорна пантера», Боузман виріс у християнській родині і був хрещений в Welfare Baptist Church в Андерсоні, Південна Кароліна. Актор зберіг свою віру до зрілого віку.
Чедвік послався на свою християнську віру, коли вручив Дензелу Вашингтону в 2019 році премію AFI Life Achievement Award. Він процитував Ефесян 3:20 і публічно сказав акторові: «Хай благословить вас Бог надзвичайно і більш ніж будь-коли раніше».

У 2018 році Боузман знову відкрито процитував Святе Письмо, виступаючи з вітальною промовою у своїй альма-матер, Університеті Говарда. У його промові згадувалося кілька уривків з Біблії, в тому числі Єремія 29:11.

«Іноді тобі потрібно відчути біль і жало поразки, щоб включилася справжня пристрасть і мета, які Бог визначив всередині тебе. Бог говорить в Єремії: «Я знаю, які плани у мене для тебе. Я хочу забезпечити тобі процвітання, а не нашкодити. Дати тобі надію і майбутнє. Коли у Бога є щось для тебе – не має значення, хто протистоїть цьому. Бог відсуне того, хто тебе утримує від дверей, і помістить туди того, хто відкриє їх, якщо це призначено для тебе. Я не знаю, яке в тебе майбутнє. Але якщо ти готовий піти по більш важким, більш складним шляхом, на якому спочатку буде більше невдач, ніж успіхів, і який в кінцевому підсумку доведе, що має більше сенсу, більше перемоги, більше слави – тоді ти не пошкодуєш про це».

Попри свої досягнення в Голлівуді, Семюел Нілі, пастор зі старої церкви актора, сказав, що він «все ще може бачити людину, яку я знав в дитинстві».

«Коли я бачу його, це майже як побачити свою власну дитину, він все ще Чад. Він зробив багато позитивного в церкві та в суспільстві. Він співав у хорі, працював з молодіжною групою, він завжди щось робив, завжди допомагав, завжди служив. Він був такою особистістю», – ділитися пастор WHNS-TV.

Один з друзів актора, Джош Гад в своєму Instagram поділився останнім повідомленням від Чедвіка. Актор написав своєму другові: «Ми повинні використовувати кожну мить, щоб насолоджуватися простотою творіння Бога, будь то чисте небо і сонце або грізні хмари …».

Схожі статті

Джерело: @yesheis

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Редакція

Слово про Слово – інформаційний християнський ресурс. Публікуємо щоденні новини, коментарі, аналітику, що висвітлюють релігійну тематику в Україні та світі. Публікуємо статті різних жанрів, авторські блоги, оповідання, поезію, притчі.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Back to top button
Дорогий читачу, дякуємо, що ви з нами

Запрошуємо стати частиною спільного майбутнього та приєднатися до друзів “Слово про Слово” – тих, кому не байдуже, чим наповнюється український інформаційний простір. Тих, хто дивиться на світ з християнської позиції. Підтримати проєкт

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!