Новини суспільства

«Бог всередині тебе»: українська парамедик Юлія Паєвська (Тайра) розповіла про віру в Господа під час війни

Відома українська парамедик Юлія Паєвська із позивним «Тайра» розповіла Українській Правді про віру в Бога під час війни. Вона заявила, що у війні атеїстів на «нулі» вона не зустрічала, і «коли пахне смаженим, всі згадують про Бога». Українка вважає, що Бога шукають зовні, коли Він всередині тебе.

Джерело: pravda.com.ua

Тайра отримала великий воєнний досвід. Упродовж 8 років вона бачила, як вмирають люди та гинуть міста.

Після 24 лютого Юлія три тижні допомагала людям у маріупольському мобільному шпиталі, який став притулком для військових і цивільних.

Однак 16 березня її взяли у полон. А через три місяці парамедика відпустили (більше про це читайте за посиланням).

Тайра розповіла Українській Правді про своє життя і своє переконання. Зокрема, вона не обійшла повз тему віри в Бога під час війни. Юлія Паєвська наголосила, що її спина гнеться лише над пораненими й перед Господом.

До того ж на війні вона не зустрічала атеїстів на «нулі». За її словами, «коли пахне смаженим, всі згадують про Бога».

Вона вірить, що під час війни «занадто багато див там відбувається. Пояснити одне ще якось можна, друге – за вуха притягнути, а третій випадок збігом обставин вже ніяк не пояснити – не натягується, як сова на глобус».

Тайра ще в дитинстві «зрозуміла, що Бог, якого шукають десь зовні, на небі, в храмі або ще десь … [Він не зовні], а всередині тебе. Обдурити можна кого завгодно, навіть себе самого, але не цього Бога, Який сидить всередині».

Вона зауважила, що у її «житті було багато доленосних збігів. Життя – це такий ланцюг причин, наслідків, мрій, сподівань, передчуттів. Одне тягне за собою інше. І якщо ти лишаєшся собою, на виході отримуєш пазл, який нібито складається сам. Наче не ти складаєш цей малюнок, а всі його дрібні деталі самі знаходять свої місця. І навпаки – якщо зраджуєш себе, все розсипається».

«Де є Бог, коли гинуть діти внаслідок обстрілів?», – запитує Юлія. Однак парамедик не може публічно сказати, що вона думає з цього приводу. А брехати українка не хоче. «Тому, каже вона, давайте просто відкладемо це питання на потім».

Нагадаємо, що в розпал окупації Бучі російськими військами троє жінок надприродним чином вийшли з міста. Українські військові побачили, що з ними ще йде чоловік. Жінка думає, що це був Ісус. Сам Бог Своєю сильною рукою виводив їх і беріг їм життя. Ділимось неймовірним сюжетом, який показав християнський телеканал «Надія». Детальніше читайте за посиланням.

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Євген Коновальчук

Новинний редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Студент Запорізької Біблійної Семінарії. Керівник медіасфери Запорізької Біблійної Семінарії. Навчався в Запорізькому національному університеті на факультеті "Журналістика", спеціальність "Видавнича справа та редагування".

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Back to top button