Аналітика

5 найпопулярніших новин 2021 року

Рік завершується й усі ми підбиваємо підсумки – озираємося назад, щоб потім краще бачити дорогу вперед. Аби пригадати рік разом з вами, ми створили підбірку найпопулярніших новин 2021-го.

  1. «У штаті Вашингтон вбили молодого музиканта, члена слов’янської баптистської церкви»

Найбільшу кількість переглядів отримала новина про трагедію. Молодого музиканта застрелили у штаті Вашингтон. Ця новина отримала не лише увагу, але й наш жаль, сум та співчуття. Продовжуємо молитися за рідних Рувіма.

У штаті Вашингтон вбили молодого музиканта, члена слов’янської баптистської церкви

  1. «Єдине чого я хотів, це прославити мого Господа Ісуса Христа − Олександр Усик»

Наступна новина привернула увагу не тільки українців. Олександр Усик став чемпіоном світу в суперважкій вазі. Але що важливіше – він публічно прославив Бога та присвятив свою перемогу Йому. Ми радіємо, коли відомі люди славлять Бога.

Єдине чого я хотів, це прославити мого Господа Ісуса Христа − Олександр Усик

  1. «Баптисти закликають церкви бути в пості та молитві про Божу охорону для України»

Третя найбільш відвідувана новина з’явилася у квітні – тоді біля українських кордонів активно скупчувалися російські війська. Час минає, а проблема лишається – ми досі під загрозою масштабних військових дій. Загальне занепокоєння й тривога наповнили не тільки медіа, а й особисті розмови людей.

Баптисти закликають церкви бути в пості та молитві про Божу охорону для України

  1. «Християнський BlaBlaCar»: в Україні на початку травня з’явився новий Telegram-канал»

Наступна новина – про «Християнський BlaBlaCar». На момент написання цієї статті – у телеграм каналі вже майже 2 тисячі учасників. Християнські ініціативи завжди тішать. Чудово, що християни не лишаються у межах своїх церков, а організовують заходи, бізнеси й виробництва. Нехай буде на добро!

«Християнський BlaBlaCar»: в Україні на початку травня з’явився новий Telegram-канал

  1. «Увечері 8 вересня раптово помер християнський виконавець Андрій Грифель»

Завершує підбірку новина про раптову смерть Андрія Грифеля. Музикант пішов з життя у віці 36 років, але залишив нам великий спадок з пісень, які лунають у церквах й домівках. Молимося за родину співака.

Увечері 8 вересня раптово помер християнський виконавець Андрій Грифель

Читайте також:

У 2021 році було всяке – біль і радість, складнощі й святкування. Дякую, що проходили все це з нами. Тримаймося разом. Щасливого Року!

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Tanya Berezna

Журналістка і редакторка Всеукраїнської християнської газети "Слово про Слово". Студентка видавничої справи Східноєвропейського національного університету.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Back to top button