ПротестантиХристиянські новини

Піст та молитва проти війни в Україні: лист Ради євангельських протестантських церков

Зараз Україна проходить непростий шлях. В країні загострюється ситуація, тому що РФ під виглядом підготовки до військових навчань «Запад 2021» стягує війська до кордону з Україною. Тому Рада євангельських протестантських церков оприлюднила лист із закликом до посту та молитви проти війни. Повідомляє sobor.com.ua.

Як повідомив головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак, вздовж російсько-українського кордону та на окупованих територіях Донбасу і Криму перебувають 28 батальйонних тактичних груп РФ.

Тому Рада церков, враховуючи небезпечний стан, закликає приєднатися до загальноукраїнського посту і молитви за мир проти війни.

«Бог через молитву наділив нас правом змінювати й розбивати задуми диявола, бажання якого вбивати, руйнувати та нищити», – пише Рада євангельських протестантських церков.

Рада закликає:

  • активізуватися в молитвах;
  • під час зібрань посилено молитися про Божу охорону для нашої країни: благати Бога захистити Україну, просити милості, щоб жити мирно в нашій країні, та молитися, щоб Божі плани здійснювалися над Україною;
  • наступного тижня бути в постах та молитвах.

Рада зазначила важливу істину: могутнє Боже Слово має силу діяти в нас і через нас.

«Бо має велику силу ревна молитва праведного» (Якова 5:16).

«У своєму утиску я заволав до Господа, – Господь мене почув і визволив» (Псалом 118:5).

«Звідусіль народи оточили мене, але я дав їм відсіч Господнім Іменем! Вони оточили мене, звели облогу, проте я дав їм відсіч Господнім Іменем. Обсіли мене, наче рій бджіл, але погасли, як вогонь у тернині, бо я дав їм відсіч Господнім Іменем. Сильно штовхнули мене, щоб збити з ніг, та Господь мені допоміг. Господь – моя сила та пісня, – Він став мені порятунком» (Псалом 118:10-14).

Також Рада євангельських протестантських церков закликає пасторів і служителів, відповідальних за різні служіння, поширити це звернення у церковних групах та інших християнських спільнотах.

Піст та молитва проти війни в Україні: лист Ради євангельських протестантських церков

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Євген Коновальчук

Новинний редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Студент Запорізької Біблійної Семінарії. Навчався в Запорізькому національному університеті на факультеті "Журналістика", спеціальність "Видавнича справа та редагування".

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button