Сім'яХристиянські новини

Боже чудо в християнській родині: замість скоєння аборту народилися близнюки

Лікарі здивовані тому факту, що в християнській родині із Сакраменто, матері якої пропонували здійснити аборт, народились дівчинки-близнюки. Бог звершив чудо для цієї сім’ї. Про це повідомляє Всеукраїнський Собор.
Ця радісна подія відбулась у родині Анатолія Бачинського та його дружини Лілії Мірошник, які живуть в Сакраменто. Їх сім’я розширилась до 5 осіб.
Проте на 10-му тижні вагітності батьки отримали новину про те, що їх дівчата мають надзвичайно рідкісний медичний стан. Їм діагностували з’єднання на голові.
Лікарі повідомили страшну новину – діти можуть не вижити, але якщо навіть і виживуть, то їх діагнози означатимуть великі проблеми зі здоров’ям у вигляді серцевих та респіраторних ускладнень, церебрального паралічу та сколіозу, а також можливість того, що дівчаток ніколи не зможуть роз’єднати.

Лікарі рекомендували християнам зробити аборт, адже, мовляв, все одно дівчаткам прогнозують смерть.
Християнська сім’я розуміла, що Бог все контролює. Тому Йому треба довіритися і не вбивати діток. Це справді було випробування віри, тому що багато жахливої інформації та сумніви отримувала родина.
Але у Бога були інші плани. Дівчата народилися здоровими. Лікарі були дуже здивовані цьому чудесному факту.
Прийде час і, можливо, ці маленькі діти засвідчать, що Бог зробив у їхньому житті. Саме завдяки Божій благодаті, підтримці та молитвам рідних і друзів Анатолій та Лілія знайшли силу перемогти страх та сумніви.
Церкви, релігійні та громадські організації закликають молитися за цю сім’ю, щоб Господь надалі їх благословляв.
[sc name=”futerblock” ]  
 

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник і редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Одружений, разом з дружиною Оленою виховує 3 дітей. Член Асоціації журналістів, видавців і мовників, "Новомедіа".

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Back to top button