Варто замислитись

Чи є життя після смерті?

Що ж відбувається з нами після смерті? Невже ми просто перестаємо існувати? Біблія каже, що існує не тільки життя після смерті, але вічне життя, яке буде тривати безкінечно.

Воскресіння Христа було дуже до-бре відомою подією. Апостол Павло закликав людей переконатися в йогосправжності, звернувшись до очевидців, але ніхто не намагався заперечити цю справжність. Воскресіння є наріжним каменем християнської віри. Завдяки Ісусу, який постав із мертвих, і ми можемо вірити, що воскреснемо.

Апостол Павло дорікає першим християнам у невірстві: «Коли ж про Христа проповідується, що воскрес Він із мертвих, як же дехто між вами говорять, що немає воскресення мертвих? Як немає ж воскресення мертвих, то й Христос не воскрес» (1Кор.15:12,13).

Хоч всі ми будемо одного разу воскрешенні, але не всі потраплять в Боже царство. Перед кожною людиною в житті лежить вибір, від якого залежить, де він проведе вічність. Біблія каже, що ми вмремо лише один раз, а після смерті настане Божий суд (Євр. 9:27).

Більше про життя після смерті:

Земне життя є перевіркою, підготовкою до майбутнього. А майбутнє для віруючих – це вічне життя поруч із Богом. Як же ми можемо отримати вічне життя і праведність? Існує лише один шлях – віра в Сина Божого, Ісуса Христа. Він сказав: «Промовив до неї Ісус: Я воскресення й життя. Хто вірує в Мене, хоч і вмре, буде жити. І кожен, хто живе та хто вірує в Мене, повіки не вмре. Чи ти віруєш в це?» (Iв.11:25,26).

Так що життя після смерті існує! Дар вічного життя доступний кожному, але заради нього потрібно просто послухатися Бога і навернутися до Нього. «Хто вірує в Сина, той має вічне життя; а хто в Сина не вірує, той життя не побачить а гнів Божий на нім перебуває» (Iв.3:36).

memo.im

 

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник та головний редактор "Слово про Слово", видання з християнським корінням. Служить пастором. Його особисте життя відзначається відданістю родині: він є люблячим чоловіком і батьком трьох дочок, що додає йому натхнення у професійній сфері.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button