Медіа новини

Актор «Обраних» Джонатан Румі каже, що зігравши Ісуса, він навчився повністю покладатися на Бога

До того, як Джонатан Румі отримав роль Ісуса Христа в серіалі «Обрані», він був у темному періоді свого життя.

Джерело: christianpost

«Чотири роки тому, до того, як я почав цю подорож, я був у зовсім іншому місці свого життя. Я був у розгубленості, я не знав, чи буду продовжувати акторську діяльність», — сказав 48-річний актор The Christian Post.

У травні 2018 року, перебуваючи на самому дні, Румі вирішив «цілком і без залишку» віддати себе Богові в усіх сферах свого життя. Буквально через три місяці творець серіалу «Вибрані» Даллас Дженкінс зателефонував Румі та запитав, чи не хотів би він знятися в серіалі про життя Ісуса Христа та Його послідовників. А решта вже історія.

З моменту виходу «Обраних» на екрани у 2019 році серіал переглянули понад 94 мільйони людей по всьому світу. Третій сезон «Обраних» стартував у 2012 кінотеатрах 18 листопада і зібрав у прем’єрні вихідні приголомшливі 10 мільйонів доларів. Серіал, який отримав високу оцінку за історичну та біблійну точність, був перекладений 62 мовами.

Послання

Тема третього сезону, як сказав Дженкінс на прем’єрі CP на червоній доріжці, − «Прийдіть до мене, всі стомлені та обтяжені, і я дам вам спокій».

«Цей сезон дійсно відображає втому і важкий тягар, − сказав Дженкінс. − І я думаю, що зараз наш світ переживає “втому та тяжкість”. COVID, проблеми з погодою, що б це не було, політичні суперечки — це все те саме, що відбувалося в першому столітті.

Ісус прийшов, і вони очікували, що Він переможе римлян, все добре влаштує і розв’яже політичні проблеми. Але Він цього не зробив, Він був там не для цього. Він створював нове Царство, і Він мав нове визначення того, як виглядав мир.

Я думаю, що ключовим моментом цього сезону є те, що ми визначаємо, як виглядає відпочинок очима Ісуса і як виглядає відпочинок очима учнів», — додав він.

Вивчення особи Ісуса та зображення Його на великому екрані, за словами Румі, «глибоко збагатило» його особисту подорож.

«Це змусило мене залежати від Бога навіть більше, ніж я думав, що вже залежав від Нього все своє життя. Не минає жодного дня, щоб я не починав з молитви й не дякував Богові за те, що він привів мене в цю подорож», — сказав він.

Румі сказав, що молиться, щоб шоу вказувало глядачам на «більшу силу», на «Бога, Батька, Сина і Святого Духа».

«Я сподіваюся, що вони відчують натхнення, щоб читати Писання, надихатися Словом і, можливо, знайдуть церкву і стануть більш залученими до того, щоб зробити Бога більшою частиною їхнього життя, тому що ваше життя стає з Ним тільки кращим».

Наступного разу Румі зіграє роль харизматичного вуличного проповідника-хіпі Лонні Фрісбі у фільмі «Революція Ісуса», вихід якого заплановано на 24 лютого 2023 року.

«Це був абсолютно інший підхід до персонажа, який любить Бога; це була подорож», — сказав Румі про свою роль у майбутньому фільмі братів Ервін.

Але незалежно від того, чи знімається він у серіалі «Обрані», чи виводить на великий екран історію революції Ісуса, Румі сприймає свою роботу як форму служіння, спосіб поділитися Христовою надією зі стражденним світом.

Читайте також:

Зниження народжуваності пов’язане із секуляризацією, зростанням ворожості до релігії

«У міру того, як ви все глибше і глибше пізнаєте Христа, [життя] ніколи не стає гіршим, воно стає тільки кращим. Я думаю, що більше людей повинні знати це, чути це. І якщо ми можемо знайти спосіб зробити це за допомогою сучасних засобів масової інформації, таких як телебачення, то в цьому наше покликання», − сказав він.

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Маргарита Стралківська

Журналістка стрічки новин. Студентка 4-го курсу журналістики в Українському гуманітарному інституті.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button