Домашня»Новини»85% українців проти легалізації одностатевих шлюбів в Україні – дослідження.

85% українців проти легалізації одностатевих шлюбів в Україні – дослідження.

14
Поширень
Pinterest WhatsApp

85% українців проти легалізації одностатевих шлюбів в Україні. Українці у своїй більшості виступають за традиційну сім’ю. Всього 7,3% українців позитивно ставляться до легалізації.

Згідно з даними опитування, 37,1% респондентів готові сприйняти окремого представника ЛГБТ, якщо він буде туристом, трохи менше 33% – якщо він виявиться громадянином України, 14,8% – колегою по роботі, 13,8% – сусідом.

Лише 4,1% українців готові змиритися з тим, що представник ЛГБТ виявиться близьким другом, і 1,1% – членом сім’ї.

Всього 7,3% українців позитивно ставляться до легалізації в Україні одностатевих шлюбів, 7,4% нічого не думають із цього приводу, а переважна більшість, 85,3% – виступають проти.

Гендерну ідеологію фінансують світові глобалісти (банкіри, медіамагнати, власники великих корпорацій). Вони витворили цілу мережу фондів, інститутів і неурядових організацій через які виділяють кошти для популяризації гріха і збочення (сексуальні відхилення ЛГБТ). Ці мільярдні вкладення, вже на протязі півстоліття репрезентуються як “благодійність і меценатство”, не є вклади в розвиток економіки, але є “викиданням грошей” з чисто ідеологічних міркувань – в програми Нового Світового Порядку. Серед тих програм є також поставлені цілі для культурних революцій. І ключову роль тут відіграє гендерна політика, яка є явною пропагандою гомосексуалізму у світі.

Головні цілі гендерної політики у світі:

1). Зруйнувати інститут сім’ї;

2). Легалізація одностатевих шлюбів;

3). Штучне продукування дітей і суругатне материнство;

4). Скорочення населення на планеті (аборти, контрацепція, поширення хворіб і вірусів);

5). Усунення усіх моральних норм для сексуальних практик;

6). Сексуалізація дітей через т.зв. “Уроки сексуального виховання”;

7). Трансгендеризм і зміна статі (зруйнувати статеву відмінність).

Як діє на практиці стратегія просування гендерної ідеології в світі та в Україні? Усе йде по вже виробленому шаблону: наймаються юристи; проплачуються адвокати; лобіюються закони; фінансуються науковці, які пишуть на замовлення нібито “медичні дослідження” і статті в найдорожчих журналах світу; наймається ціла армія блогерів, які прославляють гей-спільноти; наймаються психологи, які виступають в інтересах ЛГБТ; створюються та фінансуються неурядові організації, благодійні фонди, які проводять круглі столи, семінари та лекції по гендеру. Вони також купують політиків чи їх оточення, щоб вони зраджували свій народ, власну совість і Бога.

Приєднатися до нас у Facebook  Twiter   Instagram

Підтримайте журналістів slovoproslovo.info!

Кожне пожертвування має значення

Криза та епідемія – час, коли достовірна інформація життєво важлива. Але криза – це час, коли незалежні християнські медіа (а саме вони надають християнський погляд на все, що відбувається) дуже вразливі. Ваша підтримка важлива для нас і дозволить нам і далі робити нашу роботу.

Кожен внесок, неважливо наскільки великий він чи маленький, – це голос на підтримку християнської журналістики. Дякуємо!

Пожертвувати

Виберіть варіант, який вам найбільше підходить. Щиро дякуємо вам за вашу щедрість! .

Пожертву із-за кордону можна надсилати на картковий рахунок:

5168 7427 1505 4262 (JAKOBCHUK ANATOLIJ)

IBAN: UA343052990000026204691061008

 

Попередня стаття

Олена Львова, кандидат юридичних наук: "Гендерна концепція суперечить природі права"

Наступна стаття

Євангеліє від бомжа

3 коментарі

  1. Андріана
    08.03.2020 at 10:22 — Відповіcти

    Що за діч ви виписуєте, ніхто не підкупляє нікого!!! І статистика куди краща! Це вже не перша ваша стаття, де ви обмазуєте сучасні напрями гівном і пропагандуєте свої консервативні точки зору. Зразу видно вплив християнства і обмеженість.

  2. Саша
    08.03.2020 at 22:19 — Відповіcти

    Андріана. Вибачте, через ваші слова в мене складається враження, що ви не християнка. Зрозумійте мене правильно: ні один християнин (який справді наслідує Христа) не буде поливати інших християн брудом навіть якщо позиції в тих чи інших питаннях відрізняються. Обмеженість християнства…я вас в принципі міг би зрозуміти. Я як християнин буваю сам причиною того, чому невіруючі люди не розуміють мене в тих чи інших питаннях. Я є послідовник Христа, який старається говорити і діяти так, щоб мої християнські принципи і погляди були зрозумілі. Щоб вони не сприймались в штики. Для вас ці слова виглядають сильною критикою певних ідей. Проте ці слова спрямовані не на те, щоб когось поливати брудом, а щоб змусити християн діяти активніше. Можливо місцями тут не згадуються конкретні випадки згаданих тез в статті, але мова йде про загальну тенденцію з огляду на різні випадки, які зараз спостерігаються в суспільстві. Християнство не проти людей, християнство проти гріха. Можливо ваша віра переживає важкі часи, або ви зараз не вірите в Бога. Але я маю ВАМ наголосити на тому, що віра це питання “хочу/не хочу”. Те, що не дає людині вірити – це моральне ТВЕРДОСЕРДЯ. Я маю на увазі, що певні принципи, ідеології, мораль – все це або допомагає вам прийти до Бога отримати мир з Ним або ні. Бог вас дуже сильно любить (Ів 3:16), і Він дивиться у вашу вічну перспективу з Ним. Якщо ви не довіритесь Йому, то не зможете побачити наскільки сильно Він вас любить, що Він для вас робить, і що Він звершив для вас через Свого Сина Ісуса Христа. Пам’ятайте: якщо якісь Божі правила ви не розумієте зараз – це не означає, що ви їх ніколи не зрозумієте. Оскільки Бог є Творець, а ми творіння, то ВІН знає чому щось є правильним, а щось – ні. Божі правила це завжди як розмітка на дорозі: розмітка потрібна не для того, щоб заподіяти якесь зло водію, а щоб він себе не вбив на дорозі. Так подібно є Божі правила для нас. Не ставте Бога в коробочку свого розуміння, яке схильне помилятись. Він є Любов. Просто зверніться до Бога зі щирим серцем в читанні Біблії і молитвах. Звертайтесь, щоб пізнавати Його. Я можу твердо сказати, що Бог є Любов. Я це знаю з дуже багатьох причин. Найперше це Ів 3:16. По друге Бог діє в житті людей. І моєму також. Я переконався в тому, що Бог є Любов у власному житті. І сподіваюсь, що і ви переконаєтесь. Бажаю вам Божих благословінь!

  3. Andrii
    10.03.2020 at 13:36 — Відповіcти

    Привіт середньовіччя…

Залиште коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *