54162170

Хто такий Ісус Христос?

  • Сама видатна особистість всіх часів?
  • Самий великий лідер людства?
  • Самий великий вчитель?
  • Приніс велике благо для людства?
  • Прожив саме святе життя серед всіх людей на землі?

Відвідайте будь-який куточок на землі. Поговоріть з людьми різних віросповідань. І якщо вони хоч трішки знайомі з історією, то, незалежно від того, настільки вони відданні своїй релігії, вони обов'язково скажуть, що нігде і ніколи не було жодної людини, подібної до Ісуса з Назарету. Він - сама унікальна особистість всіх часів і народів.

Ісус повністю змінив хід історії. Навіть дата, яка стоїть на ранковій газеті, свідчить про те, що біля 2000 років тому, на землі жив Ісус з Назарету. Скорочення "до Р.Х." означає " до Різдва Христового";

Пришестя Ісуса Христа було передвіщене

За сотні років до народження Христа в Біблії були записані слова пророків Ізраїлю, які провіщували Його прихід. У Старому Завіті, який писався багатьма людьми, протягом більше ніж 1500 років, міститься 300 з лишнім пророцтв, які описуюють Його прихід. Всі ці пророцтва, включаючи Його народження, Його бедоганне життя, багато чудес, які Він вчинив, Його смерть і воскресіння виконались.

Життя, яким жив Христос, чудеса, які Він творив, Його слова, Його смерть на хресті, воскресіння і вознесіння на небеса - все це вказує на факт, що Він був не просто людина, Кимось більшим, ніж людина. Ісус стверджував: "Я і Отець - одне". "... той хто бачив Мене, бачив Отця" і Я дорога правда і життя; ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене".

Його життя і проповідь приводять до змін

WomaninAdulteryJohn8

Погляньте на життя Ісуса Христа, на той вплив, як воно подіяло на історію, і ви побачите, що Він сам, також і Його проповіді приводять до великих перемін в житті окремих людей і цілих народів. Скрізь, де було прийнято Його вчення, скріплювалась святість шлюбу, суспільство починало рахуватися з правами і думкою жінок, створювались школи і університети, приймались закони, які захищають дітей, відмінялось рабство і відбувалися зміни, які йшли на благо людству.

Читайте: Лише Ісус може простити наші гріхи

Хто ж Він для вас - Ісус з Назарету?

Як земне, так і вічне життя залежить від відповіді на це запитання.

Заберіть від християнства Ісуса Христа, і від християнства нічого не залишається. Біблійне християнство це не просто життєва філософія, етичні норми чи виконання релігійних ритуалів. справжнє християнство основане на живих, особистих відносинах з воскреслим живим Господом і Спасителем.

 Читайте : Незвичайний Христос

Воскреслий Засновник

Ісус з Назарету був розп'ятий на хресті, похований в чужому гробі, через три дні воскрес з мертвих. В цьому відношенні християнство унікальне.

523a3f

ОСНОВИ ДЛЯ ВІРИ

Воскресіння Ісуса є серцевиною християнської віри. Існує кілька причин, через які ті, що вивчають це питання, вважають його незаперечним фактом.

Пророцтва:

По-перше, Ісус Сам передбачив Свою смерть і воскресіння. Його смерть і воскресіння відбулися саме так, як Він і передбачив.

Порожній гріб

По-друге, воскресіння - це єдине правдоподібне пояснення порожнього гробу. Ретельне читання біблійної історії показує, що гроб, в якому було покладено тіло Ісуса, охоронявся римськими солдатами і був закритий величезним каменем.

bibliya 1

З'явлення Ісуса Христа

По-третє, після Свого воскресіння Ісус являвся, не менше десяти разів тим, хто Його знав раніше. Господь довів, що ці явлення не були галюцинаціями: Він їв і розмовляв зі Своїми учнями і вони до Нього доторкалися.

maxresdefault (4)

Народження Церкви

По-четверте, воскресіння є єдиним достовірним поясненням виникнення християнської церкви. Християнська церква - сама велика з будь-коли існуючих на протязі всієї історії світу.

Змінене життя

По-п'яте, воскресіння - єдине логічне пояснення перемін в житті Його учнів. Вони залишили Його перед воскресінням. Після смерті Ісуса вони розгубились і сильно налякались. Вони не сподівались, що Ісус воскресне з мертвих.

Однак після Його воскресіння і П'ятидесятниці ті ж самі розгублені, розчаровані люди завдяки могутній силі воскреслого Христа. В Його ім'я вони перевернули світ.

kinopoisk

Немає такої людини, яка чесно визнавав би приголомшливі докази, які свідчать про божественність і воскресіння Ісуса з Назарету, але заперечував би, що Він - Син Божий і обіцяний Месія.

Живий Бог

Ісус Христос живий, благословляє і збагачує життя тих, хто вірує в Нього і покоряється Йому, у тому числі і тих, хто вплинули на долі світу.

Французький фізик і філософ Блез Паскаль говорив про потребу людини в Ісусі: " В серці кожної людини є вакуум в формі Бога, який може заповнити тільки Бог через Свого Сина Ісуса Христа".

ЧИ ХОТІЛИ Б ВИ ПОВІРИТИ В ІСУСА ХРИСТА ЯК СВОГО ЖИВОГО ГОСПОДА І СПАСИТЕЛЯ?

Як би зухвало це не звучало, в цьому немає нічого неможливого! Ісус дуже сильно хоче встановити з вами близькі, люблячі стосунки, що вже для цього зробив все необхідне.

Вибір за вами. Ісус сказав: "Ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене".

Читати білше

Підписатися на газету

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Найпопулярніше на сайті