Біблія – Слово Боже

Біблія – світовий бестселер. В той же час за останні 200 років атаки на цю книгу посилилися. Багато людей навіть у церквах стали ставити під сумнів авторитетність й істинність Біблії. Коли людина починає говорити про Біблію, хто-небудь обов’язково вставить слово про поклоніння Біблії – про поклоніння цій книзі, а не Богу Біблії. Ні, це не поклоніння книзі. Все, що знаємо про Бога, ми знаємо з Біблії. 

Подяка

Щаслива гармонійна сім’я є здійсненням початкового задуму Небесного Отця. У щойно створеної людини немає жодної вади, вона безгрішна. І тим не менше, через відсутність в Адама відповідної йому жінки Творець виносить безкомпромісне рішення: «не добре…» (Бут. 2:18). Тільки створення Єви привело до задуманої гармонії: «і будуть обоє одним тілом» (Бут. 2:24). Так з’явилася перша сім’я.

Хрещення Русі

1030 років тому Русь зробила свій історичний вибір на користь християнства. Хрещення Русі стало символічною подією – зануренням у нову віру, нову культуру, нову епоху. Київські князі зробили рішучий крок від варварства в цивілізацію. Це був перший проект інтеграції руських земель у світ християнської цивілізації. Адже можна було прийняти коптське, або ефіопське християнство, але князів привабило не лише християнство, але і цивілізація, яка була основана на християнстві – багатство культури, благополуччя християнських народів, потуга держав.

Шлюб як заповіт

Про шлюб говорять дуже часто, однак цю тему все ще не набридло обговорювати. Як потрібно створювати сім’ю і, найголовніше, як Бог дивиться на сім’ю і шлюб зокрема? Ці питання хвилюють кожне покоління, і хоч відповіді на них відомі, та повторювати їх час від часу не буде зайвим. Адже суспільство має звичку забувати все цінне і правдиве. Про шлюб говорять дуже часто, однак цю тему все ще не набридло обговорювати. Як потрібно створювати сім’ю і, найголовніше, як Бог дивиться на сім’ю і шлюб зокрема? Ці питання хвилюють кожне покоління, і хоч відповіді на них відомі, та повторювати їх час від часу не буде зайвим. Адже суспільство має звичку забувати все цінне і правдиве.

Найпопулярніше на сайті