Як виписати

Як підписатися на газету

Як підписатися на газету Слово про Слово?. Підписатися на газету можна кількома способами. Ви можете отримувати газету поштою, через “Нову Пошту”, через пряму передачу до вашого місця проживання.

Нашу газету можна виписати через інтернет, заповнивши форму внизу статті. На нашому сайті ви можете скачати газету безкоштовно. 

Можна підписатися для всіх областей України, та США. Ви можете зателефонувати на телефон редакції, і замовити потрібну вам кількість, або заповнити форму внизу цього тексту. Ми з радістю відгукнемося на ваш дзвінок чи повідомлення, і знайдемо зручний варіант доставки  газети до вас.
mail@slovoproslovo.info, Телефон: +380966126096.

Оформити підписку на газету

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник та головний редактор "Слово про Слово", видання з християнським корінням. Служить пастором. Його особисте життя відзначається відданістю родині: він є люблячим чоловіком і батьком трьох дочок, що додає йому натхнення у професійній сфері.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Back to top button