• Найважливіші істини про Бога

    Найважливіші істини про Бога

    Ісус Христос – єдина можливість прощення гріхів, дана Богом
  • Біблія - головне джерело істини

    Біблія - головне джерело істини

    Біблія - це найкращий дар, даний людині Богом. Через цю книгу Спаситель світу звістив усі блага. Без неї ми не могли б розпізнати істину та неправду
  • Християнські новини

    Християнські новини

    Християнський погляд на події у світі
  • Слово про Слово - Всеукраїнська християнська газета

    Слово про Слово - Всеукраїнська християнська газета

    Є лише один спосіб встигнути за замінами – стати частиною змін, змінюватися і змінювати
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Новини
  • Топ теми
  • Слово актуальне
  • Варто замислитись
  • Слово для життя
Переважна більшість українців (71.7%) вважають себе віруючими, в той час як атеїстів та невіруючих в країні 7.7%. Такі дані оприлюднив Центр Разумкова.
Новини Статистика
Перший в Україні Молодіжний молитовний сніданок відбувся 12 квітня у Києві за ініціативи Міністерства молоді та спорту та за підтримки Міжфракційного депутатського об’єднання «За духовність, моральність та здоров’я України».
Новини Молитовний сніданок
Комітети Верховної Ради надали відповіді на петицію на захист сімейних цінностей, яку підтримали понад 25 тисяч громадян.
Новини Сімейні цінності
Життя – складна річ. Із цією тезою погодиться багато хто. Бо вона аргументована. Людина все частіше зустрічається з невиправданими надіями, мінливими перспективами, мізерними обіцянками і зухвалим обманом.
Топ теми Розпач
Думаю, на землі немає людини, яка б не зацікавилася Біблійною розповіддю про те, як Ісус народився від Марії без участі чоловіка. Ця історія описує таємницю втілення Сина Божого, таємницю, неосяжну для людського розуму.
Топ теми Різдво
Слово «благодать» складається з двох старослов’янських слів – «благе даяння», або "добрий дар”, якщо говорити сучасною українською мовою. Отож, благодать Божа, яку Він дає нам, – це добрий, безкоштовний дарунок.
Топ теми Благодать
Протягом останніх двох років я відвідував лікаря частіше, ніж хотілося. Мені не подобається ходити до лікарів, бо це нагадує, що не все добре зі здоров’ям. Є ще одна причина – жахливе місце під назвою прийомний покій!
Слово актуальне Очікування
На сьогодні на планеті Земля проживає вже майже вісім мільярдів людей, і мало хто не чув про Ісуса Христа. Його Ім’я відоме більшості людей, незалежно від їхнього ставлення до релігії.
Слово актуальне Різдво
Мартін Лютер почав цілу реформацію з того, що прибив свої 95 тез на дверях Замкової церкви у Віттенберзі, в Німеччині. В цьому документі перераховані 95 помилок, які він побачив у тому, чого навчала і у що вірила Римсько-Католицька Церква.
Слово актуальне Реформація
Чи багато у нашому житті визначає минуле? Безумовно, воно впливає на людину, незалежно від того, хоче вона того, чи ні. Характер формується, виходячи з нашого життєвого досвіду, перемог і помилок минулих років. Багато хто скаже: «Я не хочу пам’ятати минуле!»
Варто замислитись Минуле і майбутнє
Давайте пофантазуємо. Якщо б народження Ісуса Христа відбулося в XXI столітті, в газетах можна було б прочитати наступні повідомлення: Неймовірне блюзнірство «Вагітна жінка була змушена народити свого первенця в печері.
Варто замислитись Різдво
Одного холодного ранку в Лондоні американський солдат повертався назад в казарми. Коли він на своєму джипі звернув за ріг, то помітив маленького хлопчика, який притиснув свій ніс до вітрини кондитерської.
Варто замислитись Любов
«Пиляйте, Шура, пиляйте ці гирі! Кажу вам, вони золоті!» – пам’ятаєте героїв Ільфа і Петрова, які думали, що знайшли скарб? Іноді ми впізнаємо у них себе. Так само на когось, або на щось надіємося, але розчаровуємося. Чи можна застрахуватися від такого, щоб дарма не «пиляти гирі»? «Облом»
Слово для життя Бог
Найважливіша Особистість в історії, яка вплинула на долю всього людства, народилася тихо. Про появу Ісуса на світ не кричали таблоїди, не оголошували на площах. Для урочистої події не готували розкішний палац – навпаки, навіть місця в простих заїжджих дворах не знайшлося.
Слово для життя Різдво
Одна із найважливіших подій у світовій історії – Реформація XVI ст. розділила християнський світ, розчленувавши католицьку Європу і заснувавши нову віру – протестантизм. Мартіну Лютеру просто прийшла ідея, що Римській католицькій церкві, до якої він належав, потрібно змінитися. В результаті виявилося, що він поклав основу новому напрямку в християнстві.
Слово для життя Реформація

Рубрики

  • Слово прозою
  • Слово притчею
  • Слово про відомих
image
Проза Життя
Віктор помирав. Помирав повільно і в муках. Діагноз не залишав йому жодного шансу. Рак!!! Як удар блискавки. Як ляпас, вліплений долею. Дуже важко помирати, особливо коли ти і не жив ще. Віктору було всього 25 років.
image
Проза Різдво
Все це відбулося за одну мить, дуже вражаючу мить. У швидкоплинній течії часу ця мить, здавалося, нічим не відрізнялася від решти. Якби ми змогли вирвати її з ходу історії
image
Бідна жінка з невеликої сім’ї була дуже релігійною. Одного разу, коли грошей не вистачало навіть на те, щоб нагодувати дітей, вона зателефонувала на радіостанцію і залишила там звернення до Бога про допомогу.
image
Притча Вдячність
Один чоловік відчував себе дуже зобов’язаним Господу Богу, оскільки щасливо врятувався від загрози, яка нависла над його життям. Він запитав свого друга, що йому зробити, щоб достойно віддячити Богу. У відповідь той розповів йому таку історію.
image
Слово про відомих Аняня Удогво
Як правило, творчі здібності людини формуються ще в дитинстві, але Аняня Удогво дуже довго не здогадувався, що його голос володіє дивним звучанням. Він приїхав в Україну з Нігерії, щоб вивчитися на хірурга і не очікувано навіть для себе його голос прозвучав на всю країну у вокальному шоу «Голос Країни».
image
Рембрандт ван Рейн народився 15 липня 1606 року в Лейдені – місті, яке розташоване неподалік Гааги, на Рейні (Голландія). Батько Рембрандта був власником кількох будинків, садових ділянок і млина. Рембрандт був шостою дитиною і четвертим сином.
  • Про газету
  • Як виписати газету?
  • Як стати партнером?
image
Слово про Слово
Християнська газета Слово про Слово пропонує на вибір читача різні тематичні статті по рубриках, яких в газеті є більше ніж вісім.
image
як виписати газету
к виписати газету Слово про Слово?. Виписати газету можна кількома способами. Ви можете отрмувати газету по пошті, через "Нову Пошту", через пряму передачу до вашого місця проживання.
image
Стати партнером
Ми будемо дуже раді, якщо ви приєднаєтесь до спільної праці і станете партнером в служінні. Якщо ви відчуваєте, що можете бути корисними, перегляньте різноманітні варіанти партнерства і спробуйте заповнити нижче подані форми.
Свіжий номерДетальніше

Поезія з останнього номера

  • Великоднє привітання +

    Вже вкотре розцвіла вишнева гілка,І не вмовкає пісня солов’яЗ тих місць, де народилася сопілка, Де над струмком кружляє перепілка,І тішиться Детальніше
  • Воскресіння тріумф +

    Христос могутній, незрівнянний,Великий, сильний Син Небес,Як Переможець вічний, славний,У величі Своїй воскрес! Детальніше
  • Воскресіння +

    Спадають теплі небесаЗемлі на груди щедрим світлом...Вже Україна воскресаВишневим цвітом Детальніше
  • 1