Для життя

Дванадцять причин народження Ісуса Христа

Народження Ісуса Христа – це не просто гарне свято! Не лише смачна кутя, радісні колядки і щедрівки!
Народження Ісуса Христа – це подія, яка змінила все людство, подія, яка продовжує мати колосальний вплив на людей ось уже більше двох тисяч років!

Отже, дванадцять причин народження Ісуса Христа:

Перша – щоб відновити стосунки людини з Богом, які були втрачені внаслідок гріхопадіння Адама. У відносинах з Богом людина може отримати все необхідне для щасливого життя!

Друга – щоби спасти людей від рабства гріха. Гріх сильний. Він має надзвичайно руйнівну силу та спонукає до залежності від нього. Людина сама не має сил, щоб ефективно протистояти гріху. Лише благодаттю Божою ми перемагаємо гріх та всяку руйнівну залежність від нього;

Третя – задля звільнення людей від проклять. Багато сьогодні є найрізноманітніших проклять, які є страшною перепоною для здорового та радісного життя. Ми, часто, можемо не знати і не розуміти, чому страшні речі „безпричинно” відбуваються в нашому житті. Ісус Христос – це Той, Хто поборов на Христі всяке прокляття, щоб ми були вільні!

Четверта – задля зцілення людей! Ісус не тільки цілитель нашого фізичного організму, але й душі. Він прекрасно знає наші болі і страждання та має силу, щоби звільнити від них!

П’ята – аби дати нашим душам мир. Як багато людей сьогодні страждають від страхів, фобій, депресії та апатії. І ніякими таблетками ці страшні діагнози не вилікуєш, це не фізичні симптоми, це – глибока душевна проблема. Тільки Ісус може дати правдивий великий мир та спокій для душі, щоб вона отримала свій „бальзам” та була щасливою!

Шоста – щоб ми мали знання та силу для реалізації свого покликання. Ісус, як Бог, знає наше життя ще до народження. Він має свій прекрасний план майбутнього для людини, щоб вона займалася своєю улюбленою справою, зростала професійно, заробляла на життя та ставала все успішнішою та щасливішою!

Сьома – щоб подарувати нам Утішителя – Духа Святого. Тепер ми на Землі не сироти – з нами завжди є Бог в особі Духа Святого. Це найближчий і найдорожчий Друг. Друг, Який завжди допоможе, Який зрозуміє, Який підкаже, Який дасть силу, Який захистить…

Восьма – щоб навчити нас та дати нам високу мудрість для найкращого використання цього життя! Ісус багато вчив, розуміючи, що ми маємо потребу зрозуміти, як правильно прожити. Ця мудрість є в Біблії, цю мудрість черпаємо у щоденному спілкуванні з Ним!

Дев’ята – аби дати нам впевненість у прийдешньому і подарувати прекрасне майбутнє. Одна із життєвих аксіом: Ісус ніколи не залишить нас, якщо ми не залишимо Його. Він знає наше життя, влаштовує його найкращим чином та готує багато подарунків, щастя та радощів у майбутньому!

Десята – щоб дати нам істину. Люди завжди шукали істину. Протягом життя могли і не знайти. Ісус – це істина життя. Його потрібно шукати, любити, вивчати Його науки та служити Йому. В Ісусі ми знаходимо все найкраще та найпотрібніше;

Одинадцята – щоб давати відповіді на наші молитви. Почута та виконана молитва – це великий дар! Ісус день і ніч стоїть перед Богом Отцем, щоби просити за нас, сповіщаючи Його про наші нужди. Ісус чує наші молитви, якщо молимося у Його волі, піднімаючи свої руки до Нього!

Дванадцята – задля подарунку спасіння душам нашим та вічного життя в Царстві Небесному. Заплата за гріх – вічна смерть та перебування в пеклі у страшних муках. Але дар Ісуса Христа – це вічне життя та блаженство перебування на Небесах!

Більше про народження Ісуса Христа:

Як зробити так, щоби всі перераховані дари від Ісуса стали реальністю нашого життя? Ісус вже все зробив зі свого боку для цього! Тепер вибір тільки за Вами!!!

Необхідно щиро визнати Ісуса як свого Господа та Спасителя, покаятися у всіх своїх гріхах та попросити, щоб Ісус став вашим Богом на все життя. Моліться так:

«Господи Ісусе, знаю, що я дуже грішна людина і вчиняв багато беззаконня. Прошу Тебе, дорогий Небесний Отче, прости мені всякий гріх, який я вчинив свідомо, чи несвідомо. Очисти мою душу від всякого гріха. Очисти мій рід від всякого прокляття. Я примиряюся з Тобою і хочу жити за Твоєю волею. Даруй мені свого Духа Святого та вічне життя. Амінь.»

Після цього знайдіть церкву, яку Ви будете відвідувати щотижня, а також купіть Біблію, щоб читати її щодня і, звичайно, щоденно моліться, від серця, щиро розповідаючи, що Вас турбує, і що Ви б хотіли попросити у Бога!
Бажаю Вам у ці різдвяні дні, щоб Ісус Христос став великою реальністю Вашого життя, а не просто образом, чи історичним героєм…

Сергій Гула

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Анатолій Якобчук

Засновник та головний редактор "Слово про Слово", видання з християнським корінням. Служить пастором. Його особисте життя відзначається відданістю родині: він є люблячим чоловіком і батьком трьох дочок, що додає йому натхнення у професійній сфері.

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Back to top button