Газета Слово про Слово

Газета Слово про Слово реальний інструмент для благовістя

Перед нами щодня постає купа важливих, термінових справ: зустрічі, наради, спілкування, конференції. Сучасний ритм не залишає вільного часу на неспішні розмови з оточуючими про зміст життя, про Бога. Пасторам, служителям іноді дуже важко знайти можливості для особистого благовістя. Маючи найкращу вість зі всіх у всьому світі, нам все важче і важче вділяти час і зусилля для того, щоб її нести до людей.
Ця проблема може мати багато різних причин. Ми не знаємо як почати розмову, про що говорити з людьми, ми думаємо, що це не наша справа. Може навіть бути, що ми думаємо, що благовістимо, хоч насправді це не так.
Ми усвідомлюємо, що ми, як і всі християни, маємо не тільки благовістити, але і бути прикладом для інших.

Отримати електронну версію

Є унікальна можливість долучитися до Божої роботи

Уявіть собі, що міг би зробити Бог, якби кожен чоловік, жінка і дитина, які живуть по сусідству з вами, у вашому селі, місті, регулярно чули і бачили чітке свідоцтво про Божу любов і доброту. Що було б, якби послання про викуплення через смерть Ісуса досягнуло кожного:

  • багатих, заможних, бідних і нужденних;
  • високопоставлених службовців, офісних робітників, вчителів, ділових людей, робітників фабрик і відкинутих суспільством безпритульних.

Скільки зернин Божого Слова проростуть і принесуть врожай з нових віруючих у Христа?
Сьогодні є унікальна можливість долучитися до Божої роботи в наші дні. В жодного народу в Церкви немає більших можливостей, ніж в України.

Цікавий і якісний ресурс

Ми маємо цікавий, якісно виготовлений і спрямований на благовістя ресурс – газета «Слово про Слово». Ця газета видається з 2012 року, виходить один раз в місць. Всі матеріали, які публікуються, мають на меті розповісти людям про Ісуса, донести головні істини Євангелії. Газета розповсюджується в багатьох містах і селах України. Брати і сестри використовують газету як один із методів, через який легко можна познайомитися, завести розмову і розповісти про Бога.
Навіть малознайомій людині, або ж взагалі, незнайомцю, можна легко зробити подарунок – це завжди доцільно і приємно. І це реальна можливість людині дізнатись про Ісуса. Це проста і реальна можливість змінити чиюсь долю. Допомогти комусь здобути прощення і нове життя.
Ми легко можемо встигнути розповісти одній людині… а потім ще одній… про саме важливе в житті: про те, що для нас зробив Ісус.
Все, що потрібно від вас, це просто спробувати, скористатися ресурсами і можливостями, які вже є.
Заходьте на нашу сторінку і дізнавайтесь більше про газету Слово про Слово, про відгуки тих, які вже благовістять, розповсюджуючи Слово про Слово.
Ваше бажання плюс наші можливості – і багато людей матимуть шанс на спасіння.

Дізнатися більше…

 

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Back to top button