Християнські новини

Держсекретар США Майк Помпео розповів про свою віру в Ісуса Христа

«Моя віра в Ісуса Христа дійсно змінює стан речей», – заявив держсекретар США Майк Помпео. Держсекретар США – людина, яка знаходиться в центрі багатьох складних і життєво важливих проблем, що стоять перед Америкою прямо зараз. Але однією постійною у всьому цьому є його християнська віра.
Життя Помпео досі включає зростаючий список досягнень: перший в своєму класі в Вест-Пойнті, випускник Гарвардської юридичної школи, канзаський конгресмен і перший американець, який займав керівні посади одночасно в ЦРУ і Державному департаменті. Проте, його пріоритетом залишається рішення слідувати за Ісусом Христом.
«Я ріс, ходячи до церкви по неділях, але, чесно кажучи, це не було пріоритетом в моєму дорослому житті, – розповів Помпео CBN News. – Я поїхав в Вест-Пойнт і, будучи молодим курсантом, протягом першого року навчання познайомився з двома хлопцями, які були по-справжньому віруючими людьми.
Вони проводили короткі зустрічі з вивчення Біблії за чаєм з печивом по неділях і запрошували всіх бажаючих приєднатися.
Я почав ходити до церкви кожні вихідні, тому що хотів бути там, щоб вчитися і рости, і в якийсь момент протягом цього першого року я дійсно прийшов до розуміння Ісуса, яке відрізнялося від того, що було раніше. Це докорінно змінило моє життя ».
Багато проблем, з якими стикається Майк Помпео, включають питання віри – спроби досягти миру на Близькому Сході, релігійні переслідування і багато іншого.
Він не приховує свою віру, про що свідчать деякі його коментарі під час недавньої спільної прес-конференції з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху.
«Я пишаюся тим, що знову тут не тільки як головний дипломат Америки, але і як віруюча людина», – сказав він Нетаньяху і присутніх ЗМІ.
Будучи директором ЦРУ, він регулярно відвідував заняття з вивчення Біблії, а в якості державного секретаря організував першу в світі державну конференцію з релігійної свободи. Він також зробив віру частиною своєї першої важливої ​​промови в якості головного дипломата країни під час візиту в Каїр (Єгипет).
«Ми всі діти Авраама: християни, мусульмани, євреї, – сказав Помпео. – У своєму кабінеті я тримаю на столі відкриту Біблію, щоб пам’ятати про Бога, Його слові та в правді ».
Держсекретаря часто критикують за те, що віддає пріоритет своїй вірі.
«Звичайно, моя місія як держсекретар, – те, що я поклявся підтримувати і захищати Конституцію Сполучених Штатів і робив це кілька разів – спочатку як солдат, потім як член Конгресу, потім як директор ЦРУ, а тепер як державний секретар, – пояснив він . – Але в кожної з цих місій завдання, яке я виконую, грунтується на моєму розумінні віри, моїй вірі в Ісуса Христа як Спасителя … Я думаю, що це дійсно змінює справу. Ось чому я час від часу говорю про це. Я хочу, щоб люди знали, з якої точки зору я оцінюю труднощі, з якими стикаюся».

Більше про віруючих людей в політиці:

Це непросте завдання. Від Північної Кореї до Ірану і всього, що між ними, він ключова людина. Але Помпео сповнений рішучості йти вперед як на дипломатичних, так і на духовних полях битв.

Джерело: gcshelp.org

Сподобалось? Підтримайте Газета Слово про Слово на Patreon!
Become a patron at Patreon!

Привіт 👋 А ви уже підписані?

Підпишіться, щоб отримувати новини кожного вечора!

Підтримайте наших журналістів, пожертвуйте прямо зараз! Це дуже потрібний і гучний голос на підтримку якісної християнської журналістики в Україні. 5168 7574 2431 8238 (Приват)

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button